[vc_row css=”.vc_custom_1488969869952{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

הכמות מתייחסת לעוף שלם בגודל ממוצע

המצרכים

3 כפות קונפיטורת תפוז או משמש
5 כפות שמן זית
1 כף חרדל (רצוי של היינץ)
2 כפות סויה
4 שיני שום קצוצות
1 כפית גדושה של פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כף זרעי כוסברה טחונים
1 כפית כורכום

אופן ההכנה

מערבבים את כלל המצרכים בקערה עד לאיחוד, מעסים היטב את העוף להחדרת המרינדה
את השאריות מכניסים אל תוך העוף.
כדאי להשאיר מעט מהמרינדה בצד למריחה נוספת בזמן הצלייה
משאירים לילה במקרר.

צלייה
מומלץ להוציא את העוף מהמקרר כשעה וחצי לפחות לפני שהוא עולה על האש
*בחורף – שעתיים
יש לשפד את העוף על גבי הSpinner כך שהוא ממוקם במרכז השיפוד.
את החצובות יש לכוון כך שהחלק התחתון של העוף ממוקם כ10-12 ס”מ מהגחלים הלוחשות
זמן צלייה משוער – כשעה וחצי.
מומלץ לתחזק את מריחת המרינדה בעזרת מברשת כל רבע שעה כאשר העוף מעל האש.
שימו לב שיש להוסיף גחלים מידי פעם[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

כתיבת תגובה